ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 Για να με γνωρίσετε..

 Το ενδιαφέρον μου για τον τρόπο που οι άνθρωποι σκέφτονται, αισθάνονται και συμπεριφέρονται ξεκίνησε απο τα σχολικά μου χρόνια. Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα τις έπαιρνα απο την επιστήμη της Ψυχολογίας. Η πρώτη μου  ουσιαστική ενασχόληση με την επιστήμη της ψυχολογίας ξεκίνησε πριν απο 30 χρόνια όταν τελειώνοντας το λύκειο, εκείνη την εποχή με λύπη ανακάλυψα, ότι στην Ελλάδα δεν υπήρχε ξεχωριστό πανεπιστημιακό τμήμα Ψυχολογίας. Ετσι το 1989 αποφάσισα να σπουδάσω Ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας (Deree College) απο όπου πήρα το πρώτο μου πτυχίο (BA in Psychology). Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Το ενδιαφέρον και η αγάπη μου για την Ψυχολογία μεγάλωνε ώσπου με οδήγησε στο μεταπτυχιακό μου το οποίο απέκτησα απο το Πανεπιστήμιο Γλασκώβης στη Σκωτία (M.Phil in Psychology). Στη συνέχεια απέκτησα και το πτυχίο απο το Πάντειο Πανεπιστήμιο και την άδεια άσκησης επαγγέλματος. Η αγάπη μου και η ενάσχοληση μου με την επιστήμη της ψυχολογίας με έκανε, να γνωρίσω και να αγαπήσω την ανθρώπινη φύση με τις ιδιατερότητες και τις αδυναμίες της. Αυτη τη γνώση και την αγάπη για την Ψυχολογία θέλησα να μεταδώσω αφενός μέσω της διδακτικής μου εμπειρίας σε ιδιωτικά κολλέγια στην Ελλάδα και αφετέρου μέσω της ψυχοθεραπείας σε άτομα, ζευγάρια και ομάδες.


Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας  Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου απο το 2003. Είμαι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων  (Σ.Ε.Ψ) .Επιπλέον κατέχω Μεταπτυχιακό  (M.Phil in Psychology)  στη Ψυχολογία απο το Πανεπιστήμιο Γλασκώβης στη Σκωτία και ΒΑ ( in Psychology) απο το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος -Deree College Διαθέτω πιστοποιημενη εκπαίδευση στη Γνωσιακή -Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία απο το Ινστιτούτο Ερευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς (ΙΕΘΣ) καθώς επίσης και μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία και ψυχοθεραπεία.

Εχω εργαστεί σαν εισηγήτρια Ψυχολογίας σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα  σε ιδιωτικά κολλέγια στην Ελλάδα καθώς επίσης και σαν σύμβουλος φοιτητών σε ακαδημαiκά και προσωπικά ζητήματα. Επιπλέον έχω εργαστεί σαν Στέλεχος και Διευθύντρια Προσωπικού Αγώνων Εγκατάστασης στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.

Εχω προσφέρει εθελοντική εργασία στο ίδρυμα για το παιδί "Η Παμμακάριστος", διεξάγοντας ατομικές και ομαδικές συνεδρίες με μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού σχολείου και με εκπαιδευόμενους ΑΜΕΑ επαγγελματικών εργαστηρίων.

Εχω εργαστεί εθελοντικά   στα Δημοτικά Ιατρεία Π.Ψυχικού παρέχοντας συμβουλευτικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες στους δημότες.

Εχω παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες σχετικά με την επιστήμη της ψυχολογίας.

Απο το 2004 ως σήμερα διατηρώ το ιδιωτικό μου γραφείο παρέχοντας ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία , συμβουλευτική, ψυχοεκπαίδευση και βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.  Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών 14 και 11 χρονών.